Fredagsmys!

Fredag. fredag! Äntligen helg.

I förmiddags var jag på banken och fixade företagskonto och annat som kan vara bra att ha till företaget. Passade också på att börja pensionsspara lite varje månad så jag kan "leva ett drägligt liv" när jag blir äldre för att citera bank-killen.

Nu sitter jag här och väntar på min dator som egentligen skulle ha kommit i onsdags, men massa strul och annat kom emellan så jag hoppas att de kommer med den i eftermiddag. När jag väl fått den måste jag vänta på min iphone och det abonnemanget så jag kan surfa på den. Tills dess får jag fortsätta snylta på Davids dator:)

Är det någon som äger word, excel och sådana skivor som man kan installera på datorn så får ni gärna säga till!

Johanna som jag jobbar med på makeup-stället ska ha Herbalife visning i eftermiddag och jag ska dit och lyssna och smaka på deras produkter. Det fanns tydligen allt från vitaminer, tvål, te till måltidsersättare. Kanske blir det något spännande inköp!

Lite stressigt blir det i eftermiddag/kväll då jag måste skynda mig hem från visningen.
Jag fick biljetter i julklapp till genrepet på Melodifestivalen, så jag och David ska dit och sjunga med i helgens bidrag (är inte superintresserad av schlager men det är alltid kul att göra nåt annorlunda).

Imorgon blir det en lugn lördag, jag har bestämt att vi ska gå och köpa bröd från ett jättemysigt franskt bageri imorgon till frukost. Sedan blir det en sväng på leksaksbutiker för att hitta en födelsedagspresent till Davids systerson. En grävskopa har han önskat sig i ettårs-present så vi får se om vi hittar någon.

Söndag är det jobb, jobb, jobb 05-00-08.00 och 10.00-18.00. Lär vara hyfsat mör på söndagskvällen. Sedan är det bara måndag och sen TISDAG! Då åker jag till Stockholm över dagen och sedan hem till Umeå.

Hoppas ni får en mysig fredag!

Enjoy!

Jag är glad att jag är bosatt i Malmö just nu.

För att vara Skåne så är det tydligen en väldigt ovanlig vinter och det brukar varken vara så kallt eller så mycket snö. Men för att jämföra med hur det brukar vara hemma i norrland måste jag medge att detta är en "pice of cake". Kanske hade jag tyckt annorlunda om jag varit beroende av lokaltrafiken. Tågen och bussarna verkar ha problem i hela landet och själv bor jag så centralt att jag kan gå, cykla eller i värsta fall ta bilen dit jag ska.

Åker upp till Umeå och Vännfors den 2:a mars, landar sent på kvällen och är hemma till den 8:e mars. Då kommer jag hinna med mycket, det brukar jag alltid tänka iallafall. När det väl kommer till kritan brukar tiden gå så fort och rätt vad det är sitter jag på flyget ned till Malmö igen.

Nu ska jag bege mig ut i det vackra vädret på en långpromenad, vi har till och med sol idag!

I eftermiddag väntar en välbehövlig nack och ryggmassage och sen ska jag laga kantarell-risotto till mig och David.

Har lagt upp 4 nya bilder från en fotografering den 14/2 som jag, Mattias och Isabelle gjorde hemma hos Mattias. Lite olika klädbyten, frisyrer och makeup.

Enjoy!


Fotoshoot


Fotograf: Mattias C
Modell: Isabelle

Fotoshoot


Fotograf: Mattias C
Modell: Isabelle

En söndag med Mattias och Isabelle


Fotograf: Mattias C
Modell: Isabell

En söndag med Mattias och Isabell


Fotograf: Mattias C
Modell: Isabell

Det är mycket nu!

Efter en fullspäckad vecka är det nu söndag och tiden bara rinner iväg. Ska jag snart förbereda för en provmakeup och uppsättning inför ett bröllop som jag och David är bjudna på i sommar. Bruden är den blivande frun till en av Davids kompisar och självklart vill jag vara med på ett hörn och göra henne vacker till bröllopsdagen.

Det har varit mycket de senaste dagarna, men trots att kroppen och hjärnan går på högvarv så känns det som att jag svävar på moln!

I torsdags och fredags var jag i Stockholm för att provjobba hos Maria och Eric på Studio Black i Stockholm. Under dessa två dagar fick vi möjlighet att känna på varandra och jag är OTROLIGT nöjd med vad detta resulterade i. Från och med den 1 april kommer jag att bo i Stockholm och hyra in mig på en stol i deras salong på Östermalm. Där kommer jag arbeta med hår och makeup, plus att jag kommer följa med Maria ut på uppdrag och assistera henne för jobb åt Spectacular Studios.

Det kommer planeras in massor med spännande event när jag väl kommit på plats i Stockholm. Vi ska bla ha en jättestor invigning på salongen där det även kommer komma in två tjejer som i nuläget driver en modebutik på nätet som heter Kotyr.

Kommande vecka ska jag prata med Amelie som är personalansvarig för alla Face Stockholm butiker i Sverige eftersom jag tänkte ha ett litet extraknäck vid sidan av min hyrstol. Maria på salongen har samarbete med dem och visste att de söker folk, så de har lagt in ett gott ord där för mig. 

Jag kommer hem till Umeå under första veckan i mars, ska boka flyg imorgon. Blir skönt att få träffa familj och vänner under några dagar innan jag åker nedåt igen för att förhoppningsvis pussla ihop schemat så jag kan göra ett stopp i Stockholm för att titta på en frisörvisning och även hinna vara med Maria och hjälpa till vid en fotografering.

Det är mycket nu, men livet är underbart! 


Update

Nu var det några dagar sedan jag uppdaterade och min syster Jennifer har hunnit vara här nere och är nu uppe i Umeå igen.

Vi hade det väldigt trevligt under de dagar som hon var här. Det blev en heldag på stan, utgång, massor med thai-mat, frukt och helgens höjdare: Ystad Saltsjöbad.

Vi lyxade till det lite extra med en övernattning i Ystad och fick tillgång till deras spa under två dagar. På kvällen bjöds vi på 2-rätters middag och stupade i säng efter allt bubblande och bastande.
På måndagskvällen skjutsade jag henne till flygplatsen och sedan dess har jag varit ensam igen.

Dagarna har dock rusat fram och i tisdags tillbringade jag en heldag på Malmö Stadsbibliotek och lyssnade på alla föreläsare från olika myndigheter som pratade om företag. Mycket blev det i skallen och en stressig dag då jag sedan skulle jobba hela kvällen.

Igår sminkade jag och fixade hår på ett av mina mindre uppskattade jobb, men det var en lugn dag så det var faktiskt nästan lite ok. Dock känner jag att jag inte alls får utlopp för den kreativitet jag har, men då har jag just fått två andra bilder från en fotografering som jag och fotografen Joakim Karlsson gjorde i vårt vardagsrum (har man ingen studio så får man slänga ut möblerna)

Dessa två bilder har jag nyss laddat upp, så ta en titt!

På söndag blir det en ny fotografering och sedan kommer David hem!

Fotografering med Joakim


Fotografering med Joakim


Fotosession med Johan och Hanna


Fotograf: Johan Fransson
Modell: Hanna

Fotosession med Johan och Hanna


Fotograf: Johan Fransson
Modell: Hanna

Smörkola och Rocky Road!

Sitter nu och väntar på att smörkolan med ingefärssmak ska svala så jag kan klippa den i bitar och fint linda in den i smörpapper. Fick en beställning på detta efter att jag gjorde dessa och en sats andra julgodisar och gav bort innan jul. Tidigare i veckan gjorde jag rocky road godisarna med massa godsaker i, ljus och mörk choklad, aprikoser, tranbär, apelsin, nötter och skumgodis! Dessa recept blev succe båda två och David åt smörkola i stora partier, så idag var det dags för en favorit i repris.

Ikväll kommer Jempa, om nu vädrets makter tillåter detta. Just nu sitter hon och väntar i Umeå eftersom planet var försenat. Sedan ska hon mellanlanda i Stockholm och vädret där verkar inte vara det bästa idag. När hon kommer väntar en god smoothie på blodapelsin, mango, sharon och svartvinbärsjuice. Mmmmm, varje morgon består min frukost av en smoothie med salig blandning av frukter, havremjölk och solrosfrön. Om ni inte provat tidigare så tycker jag att ni ska tillsätta ca 1/2 dl solrosfrön och mixa, detta blir supergott!

Jobbade tidigt imorse och efter det var jag på Makeupstudion och lämnade tillbaka dockhuvudet som jag lånat av Marie. Har de senaste dagarna provat lite olika ideér på uppsättningar som jag ska ta med mig upp till Stockholm.
Väntar på bilder från en fotografering jag gjorde för 2 veckor sedan där jag fick fria händer med makeup och hår. Snart får ni se resultatet:)

Läste en bok igår om hur man kan skaffa företaget gratisreklam, en väldigt intressant bok som satte hjärnan i rullning och många ideér till mitt företag har dykt upp. Det som återstår nu är att skriva ner alla, finputsa lite och sedan försöka sätta dessa i verk!


RSS 2.0