Fotografering med Mattias

Fotograf: Mattias C
Modell: Emelie

Plåtning.

Fotograf: Mattias C
Modell: Emelie

Tillbaka till Skåne

Jaha, då var man efter några veckor i Stockholm tillbaka till Malmö igen.
Jag som trodde att mitt nya liv skulle börja i och med att jag satte min fot i den stora staden, men tyvärr blev det inte alls som jag hade tänkt mig.
Träffade många trevliga människor och fick känna på pulsen i Stockholm, men efter några dagar så kändes staden inte så stor. Bilden jag har fått tidigare var att det skulle vara nästan omöjligt att ta sig runt gående och att det är svårt att hitta. Min iPhone var till stor hjälp när jag skulle hitta runt och det var inte så svårt faktiskt.
Dagarna tillbringades mest på salongen med att hjälpa ägarna att bygga om och att försöka få ordning på priser, erbjudanden och allt annat som behövs för att man ska kunna komma igång. Tyvärr gick det inte att stanna kvar då jag inte fick driva mitt egna företag så som jag själv ville och då en av ägarna hade sina egna speciella åsikter, så efter tre veckor bestämde jag mig för att tacka och ta mitt pick och pack.
Under dessa tre veckor fick jag kontakt med en trevlig tjej på L óreal och detta resulterade i att jag under två dagar stod på Kicks i Gallerian i Stockholm för att demonstrera deras nya produkter som de lanserat. Detta var mycket givande och kul då jag fick använda mina kunskaper som makeup artist.
Nu när jag är tillbaka i Malmö är jag redo för nya tag. Ska boka in lite fotograferingar och några bröllop innan jag runt den 20 juni åker upp till Umeå för att jobba under sommaren.
Sen får vi se vad som  händer till hösten, självklart vill jag tillbaka till Stockholm och nu avvaktar vi och hoppas på bra jobb erbjudanden för oss båda så  vi kan flytta!

RSS 2.0