Fina Jempa som snart kommer hit


Snökaos

Nu är denna vecka snart till ända och jag har två veckor ensam i lägenheten att se fram emot (både för och nackdelar). David åker till Mauritius där han ska slappa med sin syster och hennes familj. Efter gårdagens snöstorm som resulterade i ishala vägar och 15cm snö är jag sjukt sugen på att hänga med! Trodde att jag skulle slippa snön när jag flyttade så långt ner i landet, men tyvärr blev det inte så. Enligt David så brukar det varken vara så kallt eller så mycket snö här nere så det är ju passande att jag har flyttat hit för att slippa allt sådant.

Jag ska ta tillvara på dessa 14 dagar i ensamhet och fixa massa saker till företaget. Möte med banken, datainköp, kurser och mycket annat. Dessutom kommer kära Jempa ner och förgyller Malmölivet med sin tillvaro 4-8 februari. Det blir kul med tjejsnack, shopping och en tripp till Ystad med hotellvistelse, god mat och spa.

Resan till Stockholm är bokad, 18-19 februari kommer jag befinna mig i huvudstaden och visa upp mina talanger. Inspiration, kreativitet och nytänkande hoppas jag kunna ta med hem efter dessa två dagar och förhoppningsvis dröjer det inte alltför länge innan jag kan kalla mig för stockholmsbo.

Jag har fått tacka nej till några bröllopsbokningar i sommar eftersom jag kommer att bo i Stockholm då, känns surt att inte kunna fixa hår och makeup på dessa brudar men jag hoppas på ännu mer erbjudanden när jag väl kommit på plats i den nya staden.


Ny start och ny vecka.


Idag är jag ledig fram till kl 18.00, detta betyder att jag har gott om tid att göra sådant som jag inte hann och orkade göra förra maratonveckan.

Ofta när jag har saker att göra hittar jag annat att sysselsätta mig med, idag resulterade det i att jag nu suttit några timmar vid datorn och beställt lite gott och blandat till företaget i kontorsväg. Sådant är alltid kul, nu är det bara den stora frågan gällande vilken dator som ska införskaffas som står näst på tur. Ska jag köpa en snygg och dyr, eller en ful som är billigare? Och orkar jag släpa med en bärbar CD-enhet om jag köper den snygga?

Flygbiljetter och hotell inför min resa till Stockholm ska bokas under dagen, hoppas bara att jag kan få ledigt från två av mina jobb... Annars får jag sjukskriva mig, för till Stockholm ska jag!

Köpte en Volumaster från Björn Axen i helgen, ska sätta mig och kolla på deras inspirations CD lite senare och se om jag blir inspirerad!

Fotoskolan i Lund


Fotograf: Marie Otterbeck
Modell: Amanda

Fotografering


Fotograf: Lennart Schyberg
Modell: Helena

Fotografering på Dooria, Vännäs



Fotograf: Johan Fransson
Modell: Hanna

Smygtitt på det jag pysslat med de senaste månaderna



Fotograf: Mattias C

Modell: Isabelle


Dags för mig att blogga!

Då var det även min tur att prova på det här med bloggande.

Det mesta som händer just nu är jobb, jobb, jobb... Kom fram till att denna vecka består av 60 timmars arbete, det känns i kroppen idag men jag är iallafall ledig fram till kl 20.00.

Det är alltid kul att jobba, men inte så motoverande när det är jobb med sådant jag egentligen inte vill göra. Jag vill känna mig kreativ och skapa på dagarna, inte städa, handla, laga mat och ta hand om en annan persons personliga hygien. Jobb är jobb, och i nuläget kan jag iallafall glädja mig med att jag går en ljus framtid till mötes.

STOCKHOLM HERE I COME!

Inom en snar framtid (förhoppningsvis i mars/april) kommer vår huvudstad blir mitt hem. Har varit och träffat underbara Maria Oldenstedt och hennes sambo som tillsammans driver frisörsalongen Studio Black och Spectacular Studios.
För mig innebär detta en hyrstol som frisör på Studio Black och assisterande till Maria med makeup och hårstyling inför jobb åt Spectacular Studios.

Min dröm håller på att slå in!


RSS 2.0